Share this content on Facebook!
05 Mar 2014

Este bine cunoscut faptul ca rozatoarele joaca un rol important in transmiterea unui numar mare de boli bacteriene, virotice si parazitare, atat la om cat si la animale, deratizarea prevenind transmisia acestor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Deratizarea reprezinta actiunea de combatere a rozatoarelor daunatoare (soareci, sobolani) si mentinerii acestoara la un nivel numeric redus, printr-un complex de masuri aplicate permanent. In acest scop se utilizeaza momeli toxice pe suport de cereale alimente sau cerate (rezistente la umezeala si la frig).Deratizarea are un rol foarte important, intrucat rozatoarele constituie un mare pericol de transmitere a unor boli si pierderi economice. De aceea, deratizarea se efectueaza in mod continuu si ritmic ( in general o data la 3 luni), in scopul impiedicarii refacerii rapide a populatiei de daunatori.

Unde gasim firme de dezinsectie purici casa

O alta metoda de interventie este prin nebulizare. Operatiunea costa in pulverizarea in incapere a substantei insecticide sub forma de ceata, cu ajutorul nebulizatorului. Aceasta operatiune pemite insecticidului sa patrunda in absolut toate colturile incaperii in care a fost imprastiat. De aceea, nu este recomandat ca in incaperea in care s-a efectuat operatiunea sa mai fie prezente si alte persoane sau, dupa caz, animale de companie, ci doar specialistul DDD. Deratizarea previne si combate transmiterea unor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta rozatoarele daunatoare, soareci si sobolani, consta in aceea ca acestea provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate. Rolul rozatoarelor in transmiterea unui numar mare de boli bacteriene, virotice si parazitare, atat la om cat si la animale, este bine cunoscut.

Deratizare. In limba engleza, rat inseamna sobolan. Originea cuvantului rat nu este cunoscuta, dar specialistii spun ca este posibil sa provina din limba germana ratte. Oricum, putem deduce fara alte explicatii ce inseamna deratizarea. Care sunt lucrurile care atrag soarecii si sobolanii? In primul rand, mizeria. Gunoaiele, mirosul, resturi de hrana, umezeala sunt medii prielnice si foarte confortabile pentru aparitia si inmultirea sobolanilor. Rozatoarele constituie un permanent pericol de boli si pierderi economice. Din aceasta cauza, deratizarea se efectueaza in mod continuu si ritmic, pentru a impiedica refacerea rapida a populatiei daunatoare.

deratizare sector 1, deratizare subsoluri Bucuresti , deratizare restaurant

Caut firme pentru dezinsectie capuse

Dezinsectia este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere cu substante chimice specifice a artropodelor (insecte in stadiul de larva sau adult), care transmit (direct sau indirect) boli contagioase pentru om si animale sau generatoare de disconfort. Cateva boli propagate de insecte, fie prin intepatura, fie prin contact cu alimentele: febra recurenta, tifosul exantematic, tuberculoza, ciuma, malaria, afectiuni cutanate, dermatoze, iritatii ale mucoaselor oculare, toxiinfectii alimentare, viroze, etc. Substantele se vor aplica printr-o pulverizare completa a tuturor ascunzisurilor (fisuri, crapaturi, golurile din spatele masinilor de gatit si al chiuvetelor, interiorul dulapurilor, spatiile din jurul canalelor de scurgere si al lazilor de gunoi etc ) si a tuturor celorlalte locuri unde pot aparea insecte de disconfort. Daca ascunzisurile nu sunt accesibile se va pulveriza o zona de bariera in jurul acestora.

Apeleaza la deratizare restaurant

Serviciul de dezinsectie va inlatura insectele si acarienii din caminul, biroul, depozitul dumneavoastra etc. Prin deratizare, dezinsectie si dezinfectie va garantam disparitia si, ulterior, controlul numeroaselor tipuri de daunatoare: muste, tantari, molii, viespi, albine, furnici, paienjeni, gandaci de bucatarie, sobolani, serpi, purici sau plosnite de pat. Dezinsectia este actiunea de prevenire sau de combatere a artropodelor vectoare de germeni patogeni sau daunatoare pentru om si contribuie la realizarea mediului igienic al omului prin distrugerea sau indepartarea unor artropode direct suparatoare precum si la imbunatatirea activitatii agricole, de zootehnie si de conservare a bunurilor alimentare. Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii interesati pentru reducerea substantiala a populatiei de soareci si sobolani si mentinerii acestora la un nivel numeric scazut.

Eliminarea insectelor prin dezinsectie deratizare Bucuresti

Aplicarea substantelor sub forma de lichid concentrat contra gandacilor se va face cu aparate de stropit sub presiune. Pentru tantari si in general insecte zburatoare, substantele se vor aplica sub forma de ceata rece, respectiv aerosoli in volum ultra redus (ULV), prin pulverizare grosiera in functie de gradul de infestare, sau prin ceata termica. Dezinfectia previne dezvoltarea germenilor patogeni, transmitatori de boli si combate raspandirea in masa a bolilor transmisibile. Obiectul DERATIZARE face parte din DDD (dezinsectie deratizare Bucuresti) si are ca scop starpirea soarecilor si sobolanilor. O deratizare profesionala se executa prin amplasarea de statii de intoxicare pe exteriorul suprafetei, dar si in interior, cu substante profesionale, capcane cu lipici, sau capcane metalice sau plastic.

Tag: deratizare sector 1 deratizare subsoluri Bucuresti deratizare restaurant 


Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: